اردوی تفریح در مدرسه ی پایه چهارم
اردوی تفریحی پایه ی دوم - پارک ژوراسیک
پایه اول - اردوی تفریحی پارک نیایش
مراسم جشن میلاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)
طرح وارینش فلورایدتراپی دانش آموزان پایه اول دبستان
سرود دانش آموزان برای تقدیر و تشکر از معلمان
مسابقه فوتبال تیم منتخب دبستان با معلمان به مناسبت روز معلم
اردوی تفریح در مدرسه - کلاس سوم گلستان
اردوی بازدید از کاخ گلستان - پایه پنجم
مسابقات فوتبال به مناسبت روز معلم

« لطفاً جهت مشاهده فعاليت هاي مدرسه (آموزشي، پرورشي، اردوها، بازديدها و...) به بخش امكانات سايت (آلبوم) مراجعه نماييد.

صوت سومين جلسه از مجموعه جلسات آموزش خانواده با موضوع "آشنايي با سبك هاي فرزند پروري" كه روز يكشنبه 94/02/27 برگزار گرديد، منتشر شد. براي شنيدن و دريافت فايل صوتي اين جلسه، به بخش اخبار سايت مراجعه فرماييد.

"جشن الفباي" پايه اول دبستان، روز سه شنبه 94/02/29 برگزار گرديد. تصاوير اين جشن متعاقباً منتشر خواهد شد.

اردوي نقد كردن چك هاي امتياز فراگيران پايه چهارم و پنجم (نيمسال تحصيلي دوم) به قرار ذيل برگزار خواهد شد:

- پايه چهارم: فوتسال، فوتبال زمين چمن و پينت بال = روز دوشنبه 94/03/04 از ساعت 8 الي 13

- پايه پنجم: 1- اردوي تفريح در مدرسه (روز چهارشنبه 94/02/30 از ساعت 15 الي 21)

2- اردوي فوتسال و پينت بال (روز يكشنبه 94/03/03 از ساعت 9 الي 13) برگزار خواهد شد.

- اردوي نقد كردن چك هاي امتياز پايه ي ششم، در آخرين روز امتحاناتشان (سه شنبه 94/02/12) نيز برگزار خواهد شد.

جهت مشاهده كامل تصاوير، به بخش "علوم و آزمايشگاه" سايت مراجعه نماييد.

آدرس : تهران، لویزان، خیابان شهید فرشادی، خیابان شهید شاهرضایی، دبستان ادب
تلفن : 22931082-83 (ده خط)
رايانامه : d.adab.sch@gmail.com