اردوی پابه پنجم - بازدید از موزه تاریخ
کمد جوایز دبستان ادب (ویژه فراگیران پایه های اول، دوم و سوم)
تخته نماز خانه دبستان
بازدید دانش آموزان پایه دوم از فرهنگسرای فدک و مشاهده نمایش "نجات تهران"
بازی تدارکاتی بین تیم فوتبال دبستان ادب و دبستان شهید رسولی (تیم فوتبال قهرمان منطقه 17 تهران)
نمایش کلاس پنجم پویا: داستان یک بیمارستان

« لطفاً جهت مشاهده فعاليت هاي مدرسه (آموزشي، پرورشي، اردوها، بازديدها و...) به بخش امكانات سايت (آلبوم) مراجعه نماييد. »

دانش آموزان پايه دوم دبستان، روز يكشنبه مورخ 93/11/05 از فرهنگسراي فدك (رسالت) بازديد كرده و نمايش "نجات تهران" را مشاهده نمودند. جهت مشاهده تصاوير اين اردو به بخش امكانات سايت (آلبوم) مراجعه نماييد.

دانش آموزان پايه پنجم دبستان، روز سه شنبه مورخ 93/11/07 از موزه تاريخ بازديد نمودند. جهت مشاهده تصاوير اين اردو به بخش امكانات سايت (آلبوم) مراجعه نماييد.

روز چهارشنبه مورخ 93/11/01 بين تيم فوتبال دبستان ادب (تيم قهرمان منطقه چهار تهران) و تيم فوتبال دبستان شهيد رسولي (تيم قهرمان منطقه هفده تهران) بازي نداركاتي و دوستانه برگزار شد كه تيم فوتبال دبستان ادب با نتيجه 5 بر 4 برنده زمين شد.

روز جمعه مورخ 93/11/03 از طرف آموزش و پرورش تهران، بين تيم فوتبال دبستان ادب (قهرمان منطقه چهار تهران) و تيم فوتبال قهرمان منطقه هفت تهران مسابقه اي برگزار شد كه تيم فوتبال دبستان ادب با نتيجه 4 بر 3، برنده مسابقه شد.

روز جمعه مورخ 93/11/10 از طرف آموزش و پرورش تهران، بين تيم فوتبال دبستان ادب (قهرمان منطقه چهار تهران) و تيم فوتبال قهرمان منطقه دوازده تهران مسابقه اي برگزار شد كه تيم فوتبال دبستان ادب با نتيجه 2 بر 1، برنده مسابقه شد.

جهت مشاهده كامل تصاوير، به بخش "علوم و آزمايشگاه" سايت مراجعه نماييد.